Licht-koepels.be heeft ons goed geholpen

Dankzij Licht-koepels.be hebben wij een schitterende keuken! Nadat wij de sleutel hadden gekregen van onze nieuwe woning, zijn wij gaan verbouwen. De zolder hebben wij als eerste aangepakt om vervolgens zo naar beneden te werken. De tuin laten wij opknappen door een hovenier, groene vingers hebben wij totaal niet. Het verbouwen van een huis daarentegen weer wel! Wij vinden het onwijs leuk om onze woning zelf op te gaan knappen. Bovendien bespaar je hierdoor redelijk op de kosten en dat is wel zo prettig. Enfin, de zolder is volledig aangepakt en ik was al in de tussentijd begonnen met de keuken. Althans, het zoeken van een nieuwe keuken. De keuken die erin zat heeft zijn beste tijd al wel gehad.

Licht-koepels.be

Terecht gekomen bij Licht-koepels.be

Het vinden van een keuken was zo gedaan en daar hoefde ik verder niet meer naar om te kijken. Het slopen van de keuken deden wij zelf en de rest wordt gedaan. Echter kwam ik op het idee om een lichtkoepel te plaatsen. Zo krijg je natuurlijk licht in je keuken en dat kwam dan precies op de kookeiland terecht. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te zoeken naar de mogelijkheden hierin. Tijdens mijn zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Licht-koepels.be.

De totale kosten werden berekend en daarmee ben ik naar mijn partner gegaan. Gelukkig reageerde hij net zo enthousiast als dat ik deed. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf te bestellen. De bestelling was geplaatst en nog geen vijf dagen later kreeg ik al het bericht dat zij onderweg zijn!