Kartonnen dozen in vele formaten

Kartonnen dozen

Bij de Dozenhal België vindt u vele kartonnen dozen in vele verschillende formaten. Als u vandaag uw bestelling plaatst, is er een grote mogelijkheid dat uw bestelling de volgende dag al wordt geleverd op de gewenste locatie. U vindt bij ons naast de nieuwe voorraad ook nog tweedehands verpakkingsmaterialen. Hierbij hoeft u niet te vrezen dat deze van mindere kwaliteit zijn want alle dozen die wij aannemen gaan eerst door een strenge check up zodat u alleen de beste kwaliteit thuis geleverd krijgt. 

Wat voor kartonnen dozen vind ik bij de Dozenhal?

Bij de Belgische Dozenhal vindt u vele soorten kartonnen dozen. U kunt uw voorraad ook in bulk bestellen omdat wij een zeer grote voorraad hebben. De Dozenhal is gevestigd in Ermelo (Nederland) maar is ook zeker dé expert en leverancier in België. U kunt bijvoorbeeld bij ons twee soorten postdozen kiezen. Beide zijn zeer stevig zodat u verantwoord en veilig uw post kan versturen. De normale postdoos is wat groter maar u kunt ook kiezen voor de postdoos die door een brievenbus past, deze is dus geschikt voor wat kleinere post of pakketjes. Ook hebben wij een groot aantal webshopdozen. Deze zijn ideaal voor onze zakelijke klanten die graag producten op een veilige manier willen leveren aan hun klanten. U kunt de webshopdozen ook combineren met bijvoorbeeld andere verpakkingsmaterialen zoals een luchtkussenfolie of de LPDE verzendzakken. U vindt dit allemaal in ons assortiment. Als u nog twijfelt over uw keuze kunt u er ook voor kiezen om eerst een offerte aan te vragen zodat u zeker bent van de kosten. 

Verpakkingen laten bedrukken bij Dozenhal

Bij de Dozenhal kunt u er ook nog eens voor kiezen om uw verpakkingen te laten bedrukken. Op deze manier kunt u op een simpele én goedkope manier uw bedrijf onderscheiden van uw concurrentie en andere bedrijven. Zodra klanten de doos ontvangen, zien zij direct waar het van afkomstig is. Dit werkt ook nog eens extra goed voor de offline reclame – hoe vaker mensen uw naam zien staan, hoe groter de kans dat zij zich uw bedrijf herinneren én aanbevelen aan anderen.