Genoten van Efteling arrangement

Ik heb zeer genoten van een arrangement bij de Efteling. Het Efteling arrangement wat ik had geboekt bestond uit twee dagen entree bij de Efteling en een overnachting in het hotel vlakbij de Efteling. Het ontbijt was ook inbegrepen. Het is echt prima bevallen. Het hotel bevindt zich trouwens op vijf minuten lopen vanaf het park en dat is echt heerlijk. Je hoeft niet meer met de auto weg. En wat ik echt super vond is dat als je een dag Efteling gehad hebt dat je dan niet meer hoeft te reizen en te koken. Neerstrijken in het hotel, lekker even onderuit zitten met een biertje. En mijn vriendin een wijntje en mijn kinderen limonade. Ik heb ook heel goed geslapen in het hotel, de bedden waren goed en het ontbijt was boven verwachting goed. Ruime keuze en prima kwaliteit.

Uitgerust

Ik kwam helemaal uitgerust thuis. Meestal na een dag Efteling met jonge kinderen heb ik het wel gehad omdat je na een intensieve dag en een stuk autorijden je toch nog redelijk vermoeid thuiskomt. Had ik nu helemaal niet. Uitgerust begon ik aan de tweede dag die ook echt heerlijk was. Het arrangement is me echt super bevallen. Hele goede prijs – kwaliteit verhouding. Complimenten!