Francecomfort heeft geweldige vakantieparken in Frankrijk

Nadat wij terug gekomen zijn van de zomervakantie, ga ik altijd gelijk weer op zoek naar een leuke bestemming voor de volgende vakantie. Dit jaar zijn wij naar een vakantiepark in Frankrijk van Francecomfort geweest. Dit is ons zo goed bevallen, dat willen wij volgend jaar weer. De volgende vakantie is dus al weer geboekt.

Vakantiepark in Frankrijk van Francecomfort

Afgelopen jaar zijn wij naar een geweldig vakantiepark geweest: Village des Cilages. Dit vakantiepark ligt in de Dordogne. Het is daar werkelijk geweldig. Onze kinderen hebben genoten van al het moois wat dit park te bieden heeft. De zwembaden met glijbanen waren favoriet. Hier hebben zij uren gespeeld met hun vriendjes. Maar ook het voetbalveld was een favoriete plaats van mijn zoon. Hij heeft daar veel vriendjes gemaakt waar hij de hele dag mee speelde. Bij mijn dochtertje was de kinderboerderij ook wel een favoriete plaats. Zij vindt het altijd geweldig om met dieren te knuffelen, dus dit was de perfecte plaats voor hen. De animatie was ook erg leuk. Onze kinderen deden daar niet elke dag aan mee, want ze hadden genoeg andere dingen te doen, maar af en toe deden ze wel mee en dan vonden ze het geweldig.

Volgend jaar

Volgend jaar gaan wij naar Residence de Cannes. Dit vakantiepark ligt in Cannes aan de mooie kust. Wij houden allemaal heel erg van de zee, dus dit gaat vast en zeker ook weer een geweldige vakantie worden.