Vlaams Woningfonds         

Zoeken naar Vlaams Woningfonds

Home.
Vlaams Woningfonds Lenen kan wél. Het Vlaams Woningfonds maakt meer tijd voor uw goedkoop woonkrediet! Vanaf 1 september 2017 zijn de provinciale kantoren dienst kredieten en de regionale kantoren te Brugge en te Leuven opnieuw open tot 19.30u op donderdag. Op maandag en dinsdag zijn de provinciale kantoren dienst kredieten steeds geopend tot 18u. Maak nu een afspraak. Onze troeven uw voordelen. je kan lenen tot 100% van de kostprijs of waarde van de woning. vaste rentevoet van 2 % ongeacht de leningsduur. de schatting van de woning gebeurt volledig kosteloos. je bespaart enkele honderden euro's dankzij de lagere kredietaktekosten.
Vlaams Woningfonds.
Home / Praktische info / Onze diensten / SOCIAAL HUIS / Zitdagen in het Sociaal Huis / Vlaams Woningfonds. Een eigen woning kan wél. Dankzij een lening bij het Vlaams Woningfonds! Het Vlaams Woningfonds kent sociale woonkredieten toe aan gezinnen en alleenstaanden met een reglementair begrensd inkomen voor. de aankoop of het behoud van een woning of appartement eventueel gecombineerd met werken. het uitvoeren van werken aan een woning of appartement. Leen tot 100% van de kostprijs of waarde van de woning en/of renovatiewerken!
Een sociaal krediet de voorwaarden.
zijn niet van toepassing indien het krediet wordt aangegaan voor de aankoop van een sociale koopwoning of om het eigendomsaandeel van een partner in een gezinswoning over te nemen ingeval van echtscheiding of beëindiging van de samenwoning en op voorwaarde dat de over te nemen woning gefinancierd werd met een krediet bij het Vlaams Woningfonds. worden jaarlijks op 1 januari geïndexeerd. De verkoopwaarde van de woning of het appartement wordt geschat door een onafhankelijke externe expert. Voorwaarden betreffende de verkoopprijs exclusief BTW sociale koopwoning.
Woonkrediet van het Vlaams Woningfonds Scherpenheuvel Zichem.
Woonkrediet van het Vlaams Woningfonds. Woonkrediet van het Vlaams Woningfonds. Wilt u een woning kopen en hebt u een bescheiden inkomen? Dan kunt u misschien rekenen op een woonkrediet van het Vlaams Woningfonds. Het Vlaams Woningfonds kent sociale hypothecaire kredieten toe aan gezinnen en alleenstaanden met een bescheiden inkomen voor. de aankoop van een woning of sociale koopwoning. het behoud van een woning. de renovatie verbetering of aanpassing van een woning. de aankoop en renovatie van een woning. het behoud en renovatie van een woning. Doe de online test en u weet meteen of u in aanmerking komt.
Vlaams Woningfonds Menen.
Het Vlaams Woningfonds biedt een woonlening aan vanaf 15 %. Waarvoor kan je bij het Vlaams Woningfonds terecht? Voldoen aan de inkomensvoorwaarden. Voor nieuwbouw aankoop van en/of werken aan een woning. Waar vind je het Vlaams Woningfonds? Van maandag tot en met vrijdag kan je op het provinciaal kantoor van West-Vlaanderen in Brugge vrij of op afspraak terecht. in de voormiddag van 8.30u tot 11.30u uitgezonderd op donderdag. in de namiddag van 12.45u tot 16.30u op donderdag tot 19.30u en op vrijdag tot 16.00u.
Vlaams woningfonds Stad Oudenaarde.
Vlaamse Woonlening of de sociale lening bij de VMSW. De Vlaamse Woonlening van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW is een voordelig woonkrediet voor wie een bescheiden inkomen heeft en toch een eigen woning wil kopen in het Vlaamse Gewest. U kunt de Vlaamse woonlening krijgen voor. de aankoop van een woning of sociale koopwoning. het behoud van een woning bv. de renovatie verbetering of aanpassing van een woning. de aankoop en renovatie van een woning.
Vlaams Woningfonds VWF Wonen Vlaanderen.
Provinciaal kantoor Antwerpen 03 238 60 34. Provinciaal kantoor Limburg 011 22 92 20. Provinciaal kantoor Oost-Vlaanderen 09 222 03 94. Provinciaal kantoor West-Vlaanderen 051 43 19 45. Provinciaal kantoor Vlaams-Brabant 02 548 91 11. Een sociale huurwoning bij het Vlaams Woningfonds.
Zitdag Vlaams Woningfonds Website Genk.
Je bevindt je hier Start. Sociaal welzijn / Sociaal Huis. Zoeken binnen dienstverlening van A tot Z. Dienstverlening van A tot Z / Zitdag Vlaams Woningfonds /. Het Vlaams Woningfonds behandelt de dossiers van mensen die een sociale hypothecaire lening willen aanvragen. Heb je specifieke vragen over een dergelijke lening of jouw specifieke dossier dan kan je een afspraak maken voor de zitdag van het Vlaams Woningfonds op 011 22 92 20.
Vlaams Woningfonds Stad Diksmuide.
Het Vlaams Woningfonds kent sociale woonkredieten toe aan gezinnen en alleenstaanden met een reglementair begrensd inkomen voor. de aankoop of het behoud van een woning of appartement eventueel gecombineerd met de werken. werken aan een woning of appartement. de aankoop van een bouwgrond of een sociale kavel. de terugbetaling van bestaande hypothecaire leningen onder bepaalde voorwaarden. Aan welke voorwaarden moet je voldoen? Sinds 1 januari 2014 zijn de voordelige woonkredieten van het Vlaams Woningfonds er voor iedereen gezinnen met of zonder kinderen alleenstaanden nieuw samengestelde gezinnen.
Goedkoop lenen bij het Vlaams Woningfonds.
Lenen bij het Vlaams Woningfonds. Het Vlaams Woningfonds kent sociale woonkredieten toe aan gezinnen en alleenstaanden met een reglementair begrensd inkomen voor. de aankoop of het behoud van een woning of appartement eventueel gecombineerd met werken. werken aan een woning of appartement. Lenen kan in 1 2 3 stappen. Waarvoor kan ik lenen? Aan welke voorwaarden moet ik voldoen? Hoeveel kan ik lenen? Wat is mijn rentevoet? Hoeveel bedragen mijn kosten? Hoe betaal ik het krediet terug? Doe hier de test.

Contacteer ons