achtergestelde lening         

Op zoek naar achtergestelde lening?

Achtergestelde lening Wikipedia.
Een achtergestelde lening is een krediet waarbij de schuldeiser in het geval van faillissement van de schuldenaar wordt achtergesteld: de achtergestelde schuldeiser komt in een faillissement in de volgorde van schuldeisers dus achter de concurrente gewone' schuldeisers zoals de werknemers en de banken.
Electrawinds krijgt achtergestelde lening.
Alle projecten gaan door, zei Luc Desender, de gedelegeerd bestuurder van Electrawinds gisteren ter gelegenheid van de injectie van Gimv. Het gaat om een achtergestelde lening met warrants zowel voor Gimv als voor DG Infra, het fonds van Gimv en van Dexia.
Actua fiscaal boekhoudkundig en sociaal.
Zaterdag 23 November 2013 Achtergestelde lening en eigen vermogen. Achtergestelde lening beschouwd als verlengstuk van het eigen vermogen van de vennootschap. Een achtergestelde lening van vennoten aan een BVBA dient te worden beschouwd als een verlengstuk van het eigen vermogen van de vennootschap.
Qredits verstrekt 1e Achtergestelde lening Qredits.
Qredits nieuws en actualiteiten. Qredits verstrekt 1e Achtergestelde lening. Qredits verstrekt 1e Achtergestelde lening. Op 31 oktober 2016 heeft Qredits de eerste Achtergestelde lening verstrekt aan franchisenemers van The Read Shop, gevestigd in Almelo. Qredits is recent gestart met een pilot voor een Achtergestelde leningenfonds voor het Kleinbedrijf.
Andere steunmaatregelen Vlaams Artsensyndicaat vzw.
Naast de financiële maatregelen van Impulseo die specifiek voor huisartsen werden opgericht, kan u bij het Participatiefonds ook een beroep doen op achtergestelde leningen. Bij toekenning van een achtergestelde lening gaat het Participatiefonds ermee akkoord dat bij terug-betalingsproblemen waarbij ook andere schuldeisers betrokken zijn bijvoorbeeld faillissement, die andere schuldeisers eerst worden terugbetaald.
Betekenis-definitie achtergestelde lening: Obligatie die in geval van faillissement pas wordt DFB De Financiële Begrippenlijst.
Achtergestelde leningen worden regelmatig gebruikt bij overnames, zoals management buy-outs MBO's. Engels: subordinated loan; junior bond. Zie ook: achterstelling, achtergesteld vermogen, quasi equity, mezzanine, contingent capital, waterfall payment. Vergelijk: achtergestelde obligatie, achtergestelde converteerbare obligatie, achtergesteld deposito, Achtergestelde Leningenfonds. achtergestelde converteerbare obligatie.
Private financiering: geldlening, achtergestelde lening of aandelen equity? Hoe krijg je goede zekerheden? Geelkerken Linskens Advocaten.
Met andere woorden: dit kapitaal draagt mee in het gewone bedrijfsrisico van de betreffende onderneming en is daarmee risicodragend. Een achtergestelde lening betreft een lening die is achtergesteld ten opzichte van een andere lening. Een veel voorkomende vorm: de bank wil een onderneming wel financieren op voorwaarde dat een derde partij de particulier ook een lening aan die onderneming verstrekt.
achtergestelde lening Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
La SWS a contribué à la capitalisation de Duferco Clabecq par un apport d'environ' 86, millions d'euros' ainsi qu'un' prêt subordonné d'environ' 136, millions d'euros' garanti à 75 % par le groupe Duferco. Achtergestelde lening aan de maatschappij La" d'Antsirabê.'
BC.nl-Wat is een achtergestelde lening?
Voordeel voor de verstrekker van dit soort durfkapitaal is dat je een veel hoger rendement krijgt op je geld al gauw 9 procent of hoger of bijvoorbeeld aandelen. Een achtergestelde lening is ook wat de Belastingdienst een hybride lening noemt.
Achtergestelde lening Betrouwbaar geld lenen kredietje.be.
Men heeft immers een grote kans om het geld mis te lopen: de kredietverstrekker kan dus verlies draaien op deze lening als het bedrijf weliswaar failliet gaat. Een achtergestelde lening wordt ook alleen maar aan bedrijven verstrekt zakelijk segment en niet alleen particulieren.

Contacteer ons